Nosaltres no només fem Webs.

Fem del seu negoci un lloc RENTABLE a Internet

Disseny Original i a mida

Realitzem dissenys originals i exclusius. El site d’una empresa ha de reflectir el negoci físic del client a la perfecció, per aquest motiu el disseny, el missatge, i l’estructura han de ser únics i personalitzats.

Maquetació en HTML5 / CSS3

Comptar amb un codi personalitzat millora el teu posicionament natural a Google. Els nostres dissenys funcionen! i es realitzen per a suports en Pc, Mac, Smartphone i Ipad i adequada als estàndards W3C.

Indexació en Cercadors

Perquè la seva pàgina web sigui visible a Internet, i Google la reconegui, indexem en els cercadors la seva web, afegim un control de visites amb Google Analytics i integrem la seva web amb xarxes socials.

Aquí pot escollir el format de disseny que més li convingui.

WEB CORPORATIVA

CATÀLEG DE MODA

WEB DE TRANSPARÈNCIA

WEB PERSONAL BRANDING

TENDA ONLINE

WEB HOSTELERIA I TURISME

Necessita una App moderna i assequible? Doncs també li podem ajudar

Aquí pot veure alguns exemples d’apps que hem dessenvolupat

Solucions de desenvolupament App

Actualment existeixen múltiples plataformes i dispositius amb diferents sistemes operatius:

 • iOS (Apple)
 • Android (Google)
 • Windows Phone (Microsoft)
 • Blackberry (RIM)
 • altres

La dificultat apareix en desenvolupar una aplicació per a tots aquests sistema operatius, atès que cada plataforma requereix l’ús del seu propi entorn de desenvolupament, afegint duplicitats de treball i domini de les tecnologies:

 • iOS: Entorn XCode amb llenguatge de programació Objective-C i swift
 • Android: Entorn Eclipse amb llenguatge de programació JAVA
 • Windows Phone: Entorn Visual Studio 2010 Express per a Windows Phone amb llenguatge de programació .NET

solució multiplataforma

La complexitat de particularització i desenvolupament d’una aplicació per a diferents plataformes, ha provocat l’aparició de plataformes de desenvolupament que permeten obtenir aplicacions multiplataforma amb un únic desenvolupament. Aquestes solucions normalment són de pagament encara que existeixen codi obert que no suposen cap cost per al desenvolupador.

Utilitzen diferents tècniques per aconseguir el seu objectiu:

 • Cross-Compilation
 • Mobile Web App Híbrida Local
 • Mobile Web App Híbrida Remota

Cross-Compilation

Concepte: s’independitza l’entorn de desenvolupament de la plataforma de destinació. L’IDE utilitza un llenguatge de programació dèbilment tipificat. El codi és transformat a una aplicació nativa per a cada plataforma.
Avantatges: Rendiment de l’aplicació, millor experiència de l’usuari, accés a funcionalitats del dispositiu.
Inconvenients: Complexitat del codi font, dificultat de manteniment, coherència entre plataformes i requereix entorns nadius de desenvolupament (XCode, Android SDK).
Producte de referència: Appcelerator (Titanium)


Aplicació Web Mòbil Híbrida Local

Concepte: Aplicació WEB mòbil executada en el navegador del dispositiu o al navegador integrat en una aplicació (solució híbrida). El web està en local integrada dins de l’aplicació. Ús de tecnologies WEB conegudes. Aplicació amb comportament semblant al natiu gràcies a HTML5 i CSS3. Accés a funcionalitats natives mitjançant solució híbrida.
Avantatges: Desenvolupament estàndard, cobreix àmplia gamma de plataformes mòbils.
Inconvenients: Experiència d’usuari menys enriquida, canvis requereixen actualització des dels AppStore i Google Play.
Producte de referència: PhoneGap


Aplicació Web Mòbil Híbrida Remota

Concepte: Aplicació WEB mòbil executada en el navegador del dispositiu oa navegador integrat en una aplicació (solució híbrida). El web està allotjada en un servidor web. Ús de tecnologies WEB conegudes. Aplicació amb comportament semblant al natiu gràcies a HTML5 i CSS3. Accés a funcionalitats natives mitjançant solució híbrida.
Avantatges: Desenvolupament estàndard, cobreix àmplia gamma de plataformes, els canvis no requereixen actualització de l’App.
Inconvenients: Experiència d’usuari menys enriquida.
Solució desenvolupament mòbil nativa (iOS, Android)

Aquesta és la solució adoptada per al cas de desenvolupament d’aplicacions que requereixin una estreta integració amb el dispositiu mòbil. És el cas del desenvolupament de videojocs així com les aplicacions que ofereixen les millors experiències en cada plataforma.

Ompli el formulari de Google per demanar una entrevista, pressupost o ajuda sobre els nostres serveis de desenvolupament

Després d’una revisió exhausta dels requisits de l’aplicació que necessiti, Àbac Comunicació aconsellarà la millor solució de desenvolupament, que permeti obtenir el millor producte (aplicació) al millor cost.

Comments are closed.